A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatábaTovábbi információRendben
 • Gyerek lakástextil termékek
 • Mesemintás gyerekszobák
 • Mesemintás kiegészítők
<>
  Mikor kapom meg az árut?

  A megrendelése után e-mailben " feldolgozás alatti " visszajelzést kap. Megrendelése ezután lép érvénybe. A csomag postára adását követően, rendszerünk egy e-mailt küld önnek, hogy a termék postázott.

  A raktáron lévő termékeket 1-3 munkanapon belül postázzuk, a külső raktáron levő termékeket, melyeknek be kell hozzánk érkeznie, 3-5 munkanapon belül küldjük, míg ha valami nincsen raktáron kapcsolatba lépünk Önökkel és tájékoztatjuk a várható szállítási időről.


  Ügyfélszolgálat: 0630/239-1751 (10-17 óráig)
  E-mail: agynemuhuzatrendeles@gmail.com


  Hogyan történik a szállítás?

  A kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi, a futárszolgálat emailben tájékoztatja Önt a kiszállítás pontos idejéről (3 órás időintervallum), illetve a futár telefonszámáról. A futárral Ön közvetlenül tud időpontot egyeztetni.

  A GLS kétszer próbálja meg kiszállítani a csomagot, a futártól kérheti egy konkrét időpontra történő kiszállítást is.

  Amennyiben webáruházunkból a "termék postázott" e-mail-t megkapta és 1-3 munkanapon belül az áru nem érkezett meg Önhöz, illetve értesítést sem kapott a Gls-től, kérem minél előbb vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a probléma megoldása érdekében.


  Ügyfélszolgálat: 0630/239-1751 (10-17 óráig)
  E-mail: agynemuhuzatrendeles@gmail.com


  Biztosított a termékek személyes átvétele?

  Cégünk webáruházként működik, személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség.

  A webáruház használatának részleteit a használat menüpont alatt találja meg.

  Mi tegyek, ha a regisztráció után sem tudom megrendelni a kiválasztott termékeket?

  Írja meg nekünk e-mail formájában, hogy mely termékeket kívánja megvásárolni, adja meg a szállítási, számlázási címet, telefonszámot. E-mail címünk agynemuhuzatrendeles@gmail.com Természetesen az ügyfélszolgálatunk is felveszi a rendelését a 0630/239-1751-es telefonszámon.

  Forduljon hozzánk bizalommal!


  Nem kaptam e-mailben visszaigazolást a megrendelésről, illetve a termék postázott állapotáról.

  A szolgáltatók egymástól eltérő levelező rendszerekkel dolgozhatnak, így akár hosszabb időt is igénybe vehet mire az üzenetküldő központokhoz átérnek a levelek, illetve sajnos az is előfordul, hogy elvesznek.

  Webáruházunkban a termék megrendelését követően visszaigazoló levelet kell kapnia, hogy a termék megrendelése  "feldolgozás alatt" van illetve egy külön levelet arról, hogy "postázott". Ha bármelyik levelet 1-2 munkanapon belül nem kapja meg, kérem lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

   
  Lehetőség van-e a kosár tartalmának módosítására?

  Természetesen a kosár tartalmát a megrendelés elküldése előtt módosítani lehet a törlés gomb segítségével, így el lehet távolítani a nem kívánt terméket a kosárból vagy módosítani lehet a megvásárolni kívánt mennyiséget is.

  Ha a megrendelés elküldése után kívánná a termék mennyiségét vagy megrendelését módosítani, kérem lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

   
  Mit jelent az utánvét?

  Azt, hogy a megrendelését a Gls futárszolgálatával küldjük el Önnek, aki kétszer kísérli meg a kiszállítást. A megrendelés árát mindig a futárnak kell megfizetni.  További kérdése esetén kérem forduljon hozzánk bizalommal.


  Ügyfélszolgálat: 0630/239-1751 (10-17 óráig)
  E-mail: agynemuhuzatrendeles@gmail.com